Δεν μπορεί να περιμένει…

Καμία και σήμερα έχει μείνει για τον αυριανό ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και όλοι στον ΟΦΗ ζουν και αναπνέουν γ΄αυτό το ματς ενώ σήμερα θα πραγματοποιηθεί η η εξέταση του φακέλου της Κρητικής ομάδας για την αδειοδότηση.

Μετράμε αντίστροφα για τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και όλοι στον ΟΦΗ ζουν και αναπνέουν για το ματς – πρόκληση της πρόκρισης στον Τελικό.

Μία μέρα μας μένει και οι “ασπρόμαυροι” μετράνε πλέον και τις… ώρες για να ξεκινήσει το ματς που μπορεί να τον ξαναστείλει σε Τελικό μετά από 24 χρόνια!

Η αποστολή του ΟΦΗ βρίσκεται στην Αθήνα όπου και προετοιμάζεται κάνοντας προπονήσεις σε γήπεδο της ευρύτερης περιοχής του Λεκανοπεδίου για το ματς της χρονιάς αφού δεν επέστρεψε στο Ηράκλειο μετά το ματς στο Αγρίνιο.

Εντωμεταξύ, παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ Μάνθου Πουλινάκη θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, η εξέταση του φακέλου του ΟΦΗ από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Επίσης θα εκπροσωπήσουν τον ΟΦΗ ο οικονομικός διευθυντής του συλλόγου Μανώλης Βασιλάκης και ο νομικός σύμβουλος Χάρης Γρηγορίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook