Μεγαλύτερη νίκη του ΟΦΗ η επιστροφή του κόσμου του

Η φετινή σεζόν τελείωσε για τον ΟΦΗ και το athleticradio.gr κάνει τον απολογισμό της για την πορεία της Κρητικής ομάδας.

Μπορεί να υπάρχει πίκρα σε όλους στις τάξεις του ΟΦΗ για την μη πρόκριση στον Τελικό του Κυπέλλου ωστόσο δεν αξίζουν δάκρυα για την πορεία της Κρητικής ομάδας που κρίνεται συνολικά επιτυχημένη.

Μένοντας στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι αναντίρρητα η κατάκτηση της 6ης θέσης  στο πρωτάθλημα ισοδυναμεί με… θαύμα αν λάβουμε υπόψη μας το κακό ξεκίνημα.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έδωσε στον ΟΦΗ άλλη ψυχολογία και τελικά η ομάδα ξεδίπλωσε τις αρετές της τερματίζοντας ψηλά στην τελική βαθμολογία.

Η φετινή χρονιά δεν ήταν όμως πετυχημένη μόνο στο πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο εκεί που ο ΟΦΗ έφτασε μία.. παράταση πριν την πρόκριση στον Τελικό μετά από 24 χρόνια.

Σίγουρα μία πορεία που κάνει όλους στην ομάδα υπερήφανους και ανεβάζει τον πήχη ενόψει της νέας χρονιάς.

Πορεία που ικανοποίησε και τον κόσμο της ομάδας αν και στο τέλος του έμεινε η πίκρα του αποκλεισμού από τον Παναθηναϊκό.

Ο κόσμος που αγκάλιασε την ομάδα και φέτος αναδείχθηκε κατά την γνώμη μας σε MVP με την ηχηρή παρουσία του.

Κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο και ο Πρόεδρος της ομάδας Μάνθος Πουλινάκης κάνοντας τον απολογισμό του για την φετινή χρονιά.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον υπέροχο κόσμο μας που πήρε και με διαφορά το πρωτάθλημα της εξέδρας, τόσο σε παρουσία, όσο και σε συμπεριφορά. Η τεράστια αύξηση στα διαρκείας (σύνολο 3009 και αύξηση 350% σε σχέση με πέρυσι) και το πρώτο σε πληρότητα γήπεδο της Ελλάδας (4.278 μ.ο εισιτηρίων, διπλάσιος από πέρυσι) είναι τα «παράσημα» της φετινής περιόδου που αποτελούν την καλύτερη παρακαταθήκη μας για το μέλλον”.

Λόγια που μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους αφού όλα αυτά συνέβησαν σε μία χρονιά που η οικονομική κρίση εξακολουθεί να μαστίζει του πάντες και ο κόσμος γενικά γυρίζει την πλάτη στο ποδόσφαιρο με όλα αυτά που σε αυτό συμβαίνουν.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση και νίκη του φετινού ΟΦΗ πέρα από όλες τις νίκες  που πέτυχε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

 Ήταν η πιο σημαντική και ουσιαστική και με προοπτική αφού ο κόσμος συμβάλλει και αυτός αποφασιστικά στην προσπάθεια που γίνεται για να επιστρέψει ο ΟΦΗ στον δρόμο των επιτυχιών μέσα από την οικονομική του εξυγίανση….

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook