Σε πρώτο πλάνο η αδειοδότηση

Το θέμα της αδειοδότησης είναι αυτό που “καίει” τον ΟΦΗ με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να ρίχνουν το βάρος σε αυτό το κομμάτι.

Αρκετά ανοιχτά μέτωπα υπάρχουν στον ΟΦΗ όμως αυτό που “καίει” την ομάδα είναι το κομμάτι της αδειοδότησης. Ο ΟΦΗ έχει προσφύγει σε δεύτερο βαθμό για να πάρει την άδεια και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Το θέμα της αδειοδότησης έρχεται σε συνάρτηση και με τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας και κυρίως αυτό της ανανέωσης του Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΟΦΗ είναι δεδομένο πως θέλει περισσότερα εχέγγυα και ανέσεις για την επόμενη σεζόν και αυτό θα γίνει μόνο στην περίπτωση που πάρει την άδεια καθώς σε διαφορετική περίπτωση η πιθανότητες παραμονής του Πορτογάλου είναι μηδαμινές.

Ο Σα Πίντο όπως είχαμε γράψει  είχε μία πρώτη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη στην προπόνηση της Δευτέρας ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα εκτός από το θέμα της αδειοδότησης που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στον ΟΦΗ “τρέχουν” και τις υποθέσεις των ανανεώσεων με τους Ντουντού και Μακρή να βρίσκονται στο “κάδρο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook