Κασμερίδης: “Τον ΟΦΗ τον σεβάστηκαν όλοι”

Ο Αλέξης Κασμερίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον αγαπημένο του ΟΦΗ σχολιάζοντας την πορεία της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

«Ανδρώθηκα στην Κρήτη και αυτό θα το κουβαλάω. Ήρθα μικρός και πέρασα πολλά χρόνια στο Ηράκλειο. Ήρθα σε μια νεαρή ηλικία στον ΟΦΗ και ανδρώθηκα σε αυτόν. Δέθηκα και εγώ με την ομάδα και βλέπω και τώρα το δέσιμο παρά το γεγονός που έχω φύγει 3 χρόνια. Το ζω και ακόμα αυτό και το έζησα όταν ήρθα ως αντίπαλος με τον Λεβαδειακό. Στο πέρασμα μου είχα δύσκολες στιγμές, πολλές συγκυρίες, τραυματισμοί, Β΄ Εθνική και ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του γιατί δεν έπαιζε ο Κασμερίδης. Η ζωή συνεχίζεται» ήταν τα πρώτα λόγια του Σερραίου τερματοφύλακα – που έχει γίνει πλέον Κρητικός – μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή «Θύρα 8» με τον Μανώλη Σαρρή.

Αναφορικά με την φετινή σαιζόν, ο «Κάσμε» τόνισε ότι «ο ΟΦΗ ήταν πολύ δυναμικός στο Γεντί Κουλέ με τη δυναμική παρουσία του κόσμου. Νομίζω τον σεβάστηκαν και όλοι. Στεναχωρηθήκαμε με τον αποκλεισμό στο κύπελλο αλλά παρόλα αυτά έκανε μια μεγάλη προσπάθεια».

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κασμερίδης στον AthleticRadio 104,2

Για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Εθνικό που έπαιξε με σπασμένο ώμο: «Kάποιοι έχουν το άστρο κάποια έχουν σε στιγμές καθιέρωσης άτυχες στιγμές. Στο παιχνίδι με τις Πιερικό για τα μπαράζ μπήκα μετά από χειρουργείο 10 ημερών. Με ξυλοκαΐνες, ενέσεις για να παίξω με τις κάρτες που έχει συμπληρώσει ο Βεζυρίδης. Τώρα παρακολουθώ τον ΟΦΗ και εύχομαι να πάει ακόμα καλύτερα του χρόνου».

Για το του έχει μείνει από την παρουσία του στον OΦΗ: «Είναι πολλά, στιγμές στεναχώριας, χαράς, όλα. Η Β΄εθνική, η νίκη επί του Παναθηναικού είναι εικόνες που σου μένουν. Ο κόσμος μένει πάντα μέσα μου και γενικά νομίζω τα έζησα όλα».

Για τον τρόπο που ήρθε το αντίο στον ΟΦΗ: «Δεν μπορώ να σταθώ στο αν ήταν σωστό ή λάθος. Ήταν κάποιες δύσκολες στιγμές, το σωματείο ήταν άρρωστο και ήταν μια στιγμή που δεν την περίμενα. Έπρεπε να διασφαλίσω τα χρήματα και αυτό τελείωσε. Ημουν 2,5 χρόνια απλήρωτος. Δεν μου έκανε ο ΟΦΗ κακό. Πάντα υπάρχουν αντιπαραθέσεις ακόμα και με τους γονείς μας. Συμβαίνουν αυτά».

Για το αν έχει μπει τέλος στην υπόθεση με τις οφειλές που υπήρχαν προς το πρόσωπο του: «Έπρεπε να μπει ένα τέλος. Μιλάμε για πολλά χρόνια και τα λεφτά δεν ήταν τόσο πολλά. Προς Θεού δεν υπήρχε περίπτωση να δημιουργήσω πρόβλημα στην ομάδα.».

Για το πως κρίνει την φετινή παρουσία του ΟΦΗ: «Είδα σχεδόν όλα τα παιχνίδια. Ο ΟΦΗ ήταν πολύ δυναμικός στο Γεντί Κουλέ με τη δυναμική παρουσία του κόσμου. Νομίζω τον σεβάστηκαν και όλοι. Στεναχωρηθήκαμε με τον αποκλεισμό στο κύπελλο αλλά παρόλα αυτά έκανε μια μεγάλη προσπάθεια. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, μεγάλες νίκες. Ακόμα και στο κύπελλο φτάσανε στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό».

Για του αν του έκανε κάτι εντύπωση από τον φετινό ΟΦΗ: «Οι Έλληνες παίκτες και πως οι μεταγραφές που ήρθαν βοήθησαν αρκετά τον ΟΦΗ. Κυρίως όμως οι Έλληνες που πήραν την ομάδα πάνω τους. Περογαμβράκης και Παπάζογλου έκαναν καλό πρωτάθλημα. Έδειξαν δυναμισμό τις δύσκολες στιγμές».

Για τις ομάδες της Κρήτης αλλά και την Επισκοπή και τα Χανιά που αντιμετώπισε στην Β΄ Εθνική: «Και οι τρεις ομάδες της Κρήτης που παίζουν στην Σούπερ Λιγκ έκαναν πολύ καλή χρονιά και αυτό φάνηκε από το αποτέλεσμα. Μακάρι να πάνε ακόμα καλύτερα του χρόνου. Στην Αθήνα κυνηγάνε της ομάδες της Κρήτης αλλά δεν μπορεί να τους περάσει. Η Κρήτη αποδεικνύει πως όταν μια ομάδα πάει στην Α Εθνική δεν είναι εύκολο να πέσει. Στις άλλες ομάδες που βρίσκονται στην Β΄ Εθνική γίνεται μια οργανωμένη προσπάθεια και αυτό φαίνεται από την παρουσία της ομάδας στα πλέι-οφ, ενώ και η Επισκοπή σώθηκε εύκολα».

Για το μέλλον του: «Προς το παρόν τώρα ξεκινάνε οι μεταγραφές και πάντα υπάρχει η πόρτα της Κρήτης. Θα κάνω κάποιες συζητήσεις θα δούμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook