Εν αναμονή των εξελίξεων…

“Ανοικτά” παραμένουν τα θέματα της αδειοδότησης, του Σα Πίντο και των ανανεώσεων στον ΟΦΗ και η βδομάδα που διανύουμε είναι καθοριστική για την έκβασή τους.

Εβδομάδα εξελίξεων διανύουμε στον ΟΦΗ αφού περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στα “καυτά” θέματα που απασχολούν σε εξώ αγωνιστικό επίπεδο.

Το θέμα της αδειοδότησης είναι σε πρώτο πλάνο και από κοντά βρίσκονται τα θέματα της παραμονής του Σα Πίντο αλλά και το τι θα γίνει με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών (Ντουντού, Μακρής)  που λήγουν το καλοκαίρι.

Όλα είναι “ανοικτά” και αλληλοεξαρτώμενα αφού η επίλυση του ενός ενδεχομένως να επηρεάσει και να καθορίσει το τι θα γίνει και στα άλλα.

Η αδειοδότηση είναι σε πρώτο πλάνο και άπαντες στον ΟΦΗ περιμένουν να δουν τι θα γίνει αναμένοντας την τελική απόφαση της Επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ στην έφεση που έχουν καταθέσει.

“Ανοικτό” παραμένει και το θέμα του προπονητή με την παραμονή του Σα Πίντο να είναι επιθυμία της διοίκησης και αναμένονται καθοριστικά ραντεβού ώστε να εξαντληθούν τα περιθώρια αίσιας έκβασης του θέματος.

Στο θέμα των ανανεώσεων δεν έχουμε ακόμα κάτι χειροπιαστό αναμένοντας το τι θα γίνει με την αδειοδότηση αν και σε αυτό το θέμα αναμένονται εξελίξεις.

Από και και πέρα οι προπονήσεις συνεχίζονται και αναμένεται και τυπικά να “κλείσει” η σεζόν την Τετάρτη όταν και θα λάβουν τέλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook