Σα Πίντο: “Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει”

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε ανοικτά τα πάντα για το μέλλον του ενώ υπογράμμισε ότι ο ΟΦΗ και η Κρήτη θα είναι για πάντα στην καρδιά του. Δείτε το video με τις δηλώσεις του.

«Δεν ξέρω ακόμα, δεν έχουμε κάνει μια τελευταία συζήτηση με τον πρόεδρο. Θα την κάνουμε σύντομα. Αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις θα κάτσω αν όχι θα είναι δύσκολα τα πράγματα και πρέπει να κοιτάξω τις εναλλακτικές λύσεις» είπε αρχικά ο Ρικάρντο Σα Πίντο ενώ για το τι θα παίξει ρόλο στην απόφαση του υπογράμμισε ότι «πρέπει να είμαι λογικός στις αποφάσεις μου. Ο ΟΦΗ είναι στην καρδιά μου για πάντα. Περάσαμε μια καταπληκτική χρονιά, μακάρι να κάτσω και τη νέα χρονιά γιατί ο ΟΦΗ είναι στην καρδιά μου. Είμαι επαγγελματίας και πρέπει να κοιτάξω με προσοχή το μέλλον μου. Η καρδιά μου είναι εδώ στον ΟΦΗ γιατί είχαμε μια φανταστική χρονιά».

Όσον αφορά την σημερινή… «γιορτούλα», ο 43χρονος τεχνικός στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που επικρατούσε στον ΟΦΗ καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς: «Σήμερα αντικατοπτρίζεται όλη η χρονιά, είμαστε μια οικογένεια, είναι το πνεύμα που θέλω. Είμαστε ενωμένοι και έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας. Με αυτό το πνεύμα και την ενότητα κάναμε φανταστική χρονιά. Όταν ήρθα ήμασταν τελευταίοι, τερματίσαμε στην 6η θέση φτάνοντας μια ανάσα από τον τελικό. Αυτή είναι η φιλοσοφία που πρέπει να έχει η ομάδα. Είναι μια μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία. Δεν έχει σημασία αν θα είμαι εγώ προπονητής του χρόνου ή όχι. Αυτό το πνεύμα και αυτή τη φιλοσοφία πρέπει να έχει ο ΟΦΗ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook