Ες αύριον τα σπουδαία…

Μπορεί την Τετάρτη να ολοκληρώθηκε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά στον ΟΦΗ ωστόσο την Παρασκευή η καρδιά του “χτυπάει” στην ΕΠΟ όπου θα μάθει την απόφαση για την αδειδότηση.

Η σεζόν έφυγε με χαμόγελο και κρίνεται άκρως επιτυχημένη ωστόσο άπαντες στον ΟΦΗ έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην ΕΠΟ αφού αύριο θα μάθει την απόφαση για την αδειοδότηση.

Την Παρασκευή θα δοθεί τέλος στην αναμονή της Κρητικής ομάδας αφού στις 11 θα εκδικαστεί η έφεση της για την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η τελική απόφαση.

Εντωμεταξύ, η σεζόν έλαβε και τυπικά τέλος χθες, Τετάρτη, και συνεπώς οι παίκτες του ΟΦΗ βρίσκονται ήδη σε διακοπές.

Στο θέμα του Ντουντού, μετά από νέα συνάντηση που είχε με τον Μάνθο Πουλινάκη, ο Βραζιλιάνος βλέπει με θετικό μάτι την παραμονή του στον ΟΦΗ και οι δυο πλευρές έδωσαν νεο ραντεβού το προσεχές διάστημα.

Αντίθετα ο Θανάσης Παπάζογλου μιλώντας  στο “Αθλητικό Metropolis” για τα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στον ΟΦΗ τόνισε:

«Έζησα δύο πολύ όμορφα χρόνια στον ΟΦΗ και είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα εδώ. Στον ΟΦΗ πέρασα τα καλύτερά μου ποδοσφαιρικά χρόνια. Δεν ξέρω που θα αγωνιστώ τη νέα σεζόν, πάντως δεν θα συνεχίσω στον ΟΦΗ» ήταν τα λόγια του 26χρονου επιθετικού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook