Προπονητής και ανανεώσεις σε πρώτο πλάνο

Στον ΟΦΗ βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του Σα Πίντο, στον οποίο έχει δοθεί ένα περιθώριο δέκα ημερών για να αποφασίσει για το αν θα παραμείνει στην ομάδα, και στο ίδιο διάστημα θα αρχίσουν να “κλείνουν” και τα υπόλοιπα “ανοικτά” θέματα.

Εν αναμονή της απάντησης του Σα Πίντο βρίσκονται στον ΟΦΗ στον οποίο έχει δοθεί προθεσμία 10 ημερών για να αποφασίσει, όπως τόνισε στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο CRETA ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης.

Αυτό είναι το υπ΄αριθμόν ένα θέμα στον ΟΦΗ και έπεται συνέχεια με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Μακρή, Ντουντού, ενώ είναι άγνωστο αν θα παραταθεί ο δανεισμός των Ζε Εντουάρντο και Φερνάντες.

Στον ΟΦΗ γενικά δεν βιάζονται και τηρούν μία στάση αναμονής ενώ είναι βέβαιο οτι και φέτος η ομάδα θα κινηθεί μεταγραφικά  με βάση το ίδιο οικονομικό πλάνο με τα δύο προηγούμενα χρόνια κάνοντας συγεκριμένες κινήσεις αφού βέβαια πρώτα ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με προπονητή και ανανεώσεις.

Οι προπονήσεις έχουν σταματήσει όμως στον ΟΦΗ αναμένεται το προσεχές διάστημα να επικρατήσει ένας “οργασμός” συζητήσεων και αποφάσεων ώστε να αρχίσει η στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook