Eβδομάδα Σα Πίντο στον ΟΦΗ

Μέσα στα επόμενα 24ωρα περιμένουν την απάντηση του Ρικάρντο Σα Πίντο στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε οι άνθρωποι του ΟΦΗ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε λίγες μέρες διορία ώστε να απαντήσει στην πρόταση που του έγινε με τους ανθρώπους της ομάδας να κρέμονται από τα χείλη του καθώς θα πρέπει να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας αλλά και η αναζήτηση του αντικαταστάτη του σε περίπτωση. Στον ΟΦΗ έχουν στα υπόψιν τους κάποιους πιθανούς στόχους σε περίπτωση που ο Πορτογάλος δεν δεχθεί την πρόταση τους, ωστόσο αυτό που λένε στην ομάδα είναι πως δεν θα συζητήσουν με κανένα τεχνικό πριν πάρουν την οριστική απάντηση του Σα Πίντο.

Από εκεί και πέρα στα ανοιχτά ζητήματα της ομάδας είναι οι περιπτώσεις των Μακρή και Ντουντού στους οποίους έχει γίνει πρόταση ανανέωσης και αναμένεται η απάντηση τους. Τα πράγματα φαίνεται να είναι λίγο πιο ξεκάθαρα με τον Μακρή, ο οποίος όπως είπε και σε δηλώσεις του θέλει να μείνει στον ΟΦΗ που είναι και προτεραιότητα του, η διαφορά στο οικονομικό που υπάρχει είναι μικρή και περιμένει μια βελτιωμένη πρόταση από την διοίκηση της ομάδας για να πει το “ναι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook