Μετράει αντίστροφα για προπονήτη…

Ο Σα Πίντο δεν έχει δώσει ακόμα την επίσημη απάντησή του ωστόσο φέρεται να είναι έτοιμος να αναλάβει την Εστορίλ και αν συμβεί αυτό ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει την διαδικασία ανεύρεσης νέου τεχνικού.

Η αντίστροφη μέτρηση για την οριστική απάντηση του Σα Πίντο στην πρόταση που του έχει γίνει έχει ξεκινήσει και ίσως και εντός της ημέρας να έχουμε εξελίξεις.

Ο 42χρονος τεχνικός δεν έχει πει ακόμα το επίσημο “όχι” παρ’ όλα αυτά, οι Πορτογάλοι με νεότερα δημοσιεύματα τους επιμένουν ότι ο συμπατριώτης τους βρίσκεται ένα βήμα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εστορίλ και μένει να φανεί στην πράξη αν τελικά επιβεβαιωθούν.

Αν συμβεί αυτό τότε ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει την διαδικασία ανεύρεσης νέου τεχνικού, με τα χαρακτηριστιά του Πορτογάλου και πιθανότατα από το εξωτερικό, και αναμένονται εξελίξεις προσεχώς με στόχο να έχει λυθεί το θέμα του προπονητή μέχρι τις 20 Μαϊου…

Εντωμεταξύ, το όνομα του προπονητή, Χουάν Φεράντο προτάθηκε στον ΟΦΗ αλλά δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από την πλευρά του συλλόγου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι καθημερινά φτάνουν δεκάδες ονόματα στα γραφεία της ομάδας κυρίως από το εξωτερικό…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook