Ο Ερόλ Μπουλούτ στον Athletic Radio 104,2

Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ βρέθηκε στο Ηράκλειο για διακοπές και μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το δέσιμο του με τον σύλλογο και τον κόσμο.

«Όποτε μπορώ επιστρέφω στην Κρήτη και το Ηράκλειο γιατί είναι ένα υπέροχο μέρος που το αγάπησα. Μπορεί να αγωνίστηκα στον ΟΦΗ μόνο για έναν χρόνο αλλά ήταν μια πανέμορφη περίοδος για εμένα. Πάντα όταν βρίσκομαι στο Ηράκλειο είμαι χαρούμενος γιατί πέρασα πολύ καλά στην ομάδα και δεν ξεχνάω αυτές τις πολύ όμορφες στιγμές. Έκανα φίλους όσο έπαιζα στον ΟΦΗ και πάντα χαίρομαι όταν τους βλέπω από κοντά» ήταν τα λόγια του Ερόλ Μπουλούτ μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή «Θύρα 8» με τον Μανώλη Σαρρή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ερόλ Μπουλούτ στον Athletic Radio 104,2

Για την παρουσία του στον ΟΦΗ: «Είναι φοβερές οι στιγμές που έζησα στον ΟΦΗ. Νιώθω σαν να φόρεσα την φανέλα του περισσότερο από έναν χρόνο που αγωνίστηκα στην ομάδα. Δέθηκα με το κλαμπ αλλά και με τον κόσμο του ΟΦΗ. Πήραμε την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ ενώ η εμπειρία του να παίζεις στο «Γεντί Κουλέ» είναι κάτι το φοβερό. Είναι συγκλονιστικό το γήπεδο και ο κόσμος του ΟΦΗ. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν πρόκειται να το ξεχάσω».

Για τις στιγμές που εκείνος θυμάται από τον ΟΦΗ: «Εντυπωσιάστηκα από την ατμόσφαιρα του «Γεντί Κουλέ». Και βέβαια δεν πρόκειται να ξεχάσω τους αγώνες για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Όλοι οι παίκτες ήμασταν σε διακοπές, εγώ βρισκόμουν στην παραλία και μια ημέρα ξαφνικά μας φώναξε η ομάδα να επιστρέψουμε στις προπονήσεις γιατί θα δίναμε αγώνες για την άνοδο. Όμως, στην ομάδα είχαμε καλούς χαρακτήρες και όλοι ήμασταν ένα. Δώσαμε 6 αγώνες και την ψυχή μας ώστε ο ΟΦΗ να πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ».

Για τον εαυτό του: «Εδώ και δύο χρόνια είμαι βοηθός προπονητή σε μια ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Βρέθηκα στην Γερμανία όπου παρακολούθησα παίκτες και θα επιστρέψω στην Τουρκία λόγω της δουλειάς. Ο στόχος μου είναι να ακολουθήσω το επάγγελμα του προπονητή και νιώθω ότι είμαι έτοιμος να κάνω αυτό το βήμα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook