Ο μήνας των διακοπών δίνει θέση στον μήνα των εξελίξεων

Τριάντα ημέρες συμπληρώνονται από το «μαύρο» βράδυ της Λεωφόρου και πλέον στον ΟΦΗ προετοιμάζονται για ένα κρίσιμο 30ημερο που θα φέρει εξελίξεις σε πάγκο και ρόστερ.

Ένας μήνας πέρασε από τότε που ο ΟΦΗ αποκλείστηκε από τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και το μόνο που είδαμε ήταν η αποχώρηση του Ρικάρντο Σα Πίντο. Βέβαια, αναμενόμενα, δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη από την στιγμή που όλοι περίμεναν την απάντηση του Πορτογάλου τεχνικού. Και αφού εκείνος είπε «no», πλέον οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν εν όψει της νέας χρονιάς.

Προς το παρόν, τα μέτωπα που είναι ανοικτά και τα οποία αποκτούν μεγάλη σειρά προτεραιότητας είναι αυτά του προπονητή και των ανανεώσεων. Στον ΟΦΗ είναι «σφίγγα» αναφορικά με το θέμα του νέου προπονητή και δεν διαρρέεται το παραμικρό, πέρα από κάποιες πληροφορίες που αναφέρουν το «που» πρόκειται να κοιτάξει.

Όσον αφορά το κομμάτι των ανανεώσεων, εδώ τα πράγματα είναι πιο… συγκεκριμένα: Έχουν γίνει συγκεκριμένες προτάσεις σε Μακρή, Ντουντού και στον ΟΦΗ είναι σε αναμονή των απαντήσεων τους ενώ μέσα στον Ιούνιο πρόκειται να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις των Ζε Εντουάρντο και Φερνάντεζ που ανήκουν σε Πάρμα και Τβέντεαντίστοιχα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook