Στην τελική ευθεία για την υπόθεση του προπονητή

Στην Ιβηρική Χερσόνησο θα βρεθεί την βδομάδα που έρχεται ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, για να “κλείσει” το θέμα του νέου προπονητή και ήδη άρχισαν τα σενάρια οτι έχει στην λίστα του, τους Ντομίνγκος Πασιένσια και Χοσέ Λουίς Όλτρα.

Εβδομάδα εξελίξεων στο θέμα του προπονητή είναι αυτή που έρχεται στον ΟΦΗ αφού το ταξίδι του Προέδρου της ΠΑΕ, Μάνθου Πουλινάκη, στην Ιβηρική Χερσόνησο έχει ήδη… πυροδοτήσει τα πρώτα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Σα Πίντο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα o OΦΗ  στοχεύει πολύ ψηλά για την θέση του προπονητή, έχοντας στην λίστα του, τους Ντομίνγκος Πασιένσια και Χοσέ Λουίς Όλτρα.

Ο πρώην τεχνικός της Μπράγκα, Nτομίνγος Πασιένσια είχε οδηγήσει στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων του ΟΦΗ μαζί με τον Όλτρα.

Ο Πορτογάλος είναι μαθητής του Ζοσέ Μουρίνιο, και έχει εργαστεί για δύο σεζόν στην Μπράγκα (2009-20011). Την επόμενη σεζόν ανέλαβε την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ενώ ένα χρόνο αργότερα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ο Χοσέ Λουίς Ολτρα από το 2010 έως το 2012 εργάστηκε στις Αλμερία και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ενώ την φετινή σεζόν ήταν τεχνικός της Μαγιόρκα.

Το σίγουρο είναι οτι την επόμενη εβδομάδα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του προπονητή και πρόθεση του προέδρου της ΠΑΕ είναι να συζητήσει από κοντά με τον άνθρωπο που έχει «προκριθεί» για την θέση του προπονητή του ΟΦΗ προκειμένου να αναλυθούν όλα τα δεδομένα μιας πιθανής συνεργασίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook