Αναμένοντας τις εξελίξεις και στο θέμα του Ντουντού

Στον ΟΦΗ μετά την συμφωνία με τον Μακρή, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και με τον Βραζιλιάνο για να παραμείνει στην ομάδα και τα πάντα θα κριθούν τις προσεχείς μέρες…

Μπορεί στον ΟΦΗ σε πρώτο πλάνο να βρίσκεται το θέμα του προπονητή, ωστόσο προσπαθούν να “κλείσουν” και τα “εσωτερικά” θέματα.

Στο κομμάτι των ανανεώσεων λοιπόν, μετά την συμφωνία που υπήρξε με τον Μακρή, “ανοικτό” παραμένει και το θέμα της παραμονής του Ντουντού.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό και προχωρημένο επίπεδο και στόχος της Κρητικής ομάδας είναι να ανανεωθεί η συνεργασία για δύο ακόμα χρόνια.

Το θέμα του εξελίσσεται ανεξάρτητα από το ποιός θα είναι τελικά τεχνικός στην ομάδα, αφού πρόκειται για ένα παίκτη που με την εμπειρία του κάθε προπονητής θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του, συνεπώς αναμένονται εξελίξεις λίαν συντόμως.

Σε πρώτη φάση ο Βραζιλιάνος δείχνει θετικός όμως βασικός παραγοντάς εκτός από το οικονομικό είναι και το ποιοί θα είναι οι στόχοι του ΟΦΗ την νέα χρονιά ώστε ένας ακόμα παίκτης – βαρόμετρο για την μεσαία γραμμή, μετά τον Μακρή, να πει το “ναι” και να συνεχίσει να φοράει τα “ασπρόμαυρα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook