Ξεκαθαρίζει το θέμα Γκατούζο

Εντός της ημέρας περιμένουμε τα νεώτερα για το αν τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν είναι ανυπέρβλητα και τον οδηγήσουν στην απόφαση να μην αναλάβει τελικά την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.

Προς “ναυάγιο” φαίνεται οτι οδεύει το θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ από τον Τζενάρο Γκατούζο αφού πέραν της επιθυμίας των συνεργατών του, που εμφανίζονται διστακτικοί απέναντι στο ενδεχόμενο να έρθουν στην Ελλάδα, φαίνεται ότι και ο ίδιος ο Γκατούζο επιλέγει να περιμένει κάποιον πάγκο της Ιταλίας ή και να πάει στην Αγγλία, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του tuttomercato.

Ήταν ένα εγχείρημα εξ’ αρχής δύσκολο και παρά την προφορική συμφωνία φαίνεται ότι καταλήγει αρνητικά το θέμα καθώς οι Ιταλοί επιβεβαιώνουν την ανησυχία του ΟΦΗ.

Νωρίτερα ο ΟΦΗ είχε δημοσιοποιήσει τα εμπόδια που παρουσιάζονταν στην ολοκλήρωση του σπουδαίου deal για τον σύλλογο και οι Ιταλοί με δικά τους ρεπορτάζ επιβεβαιώνουν τα “γκρίζα σύννεφα” που είχαν αναπτυχθεί πάνω από την έλευση του Τζενάρο Γκατούζο.

Χαρακτηριστικά, το tuttomercato αναφέρει ότι ο 36χρονος Ιταλός προτίμησε τις αγορές της Ιταλίας και της Αγγλίας από το να έρθει στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ.

Μένει να δούμε αν εντός της ημέρας θα έχουμε οριστικά αρνητική εξέλιξη στο θέμα του Γκατούζο οποίος απ’ ό,τι φαίνεται απομακρύνεται ή αν θα έχουμε μία εντυπωσιακή αλλαγή δεδομένων και τελικά αναλάβει τον ΟΦΗ κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook