Σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός στον ΟΦΗ

Σε ανοικτή γραμμή με τον Γκατούζο, μέχρι να έρθει στο Ηράκλειο, βρίσκονται στην Κρητική ΠΑΕ για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Μπορεί η νέα σεζόν να ξεκινάει σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα στον ΟΦΗ, με την έναρξη της προετοιμασίας στις αρχές του Ιούλη, ωστόσο αυτό το διάστημα είναι καθοριστικό για την δημιουργία της ομάδας της σεζόν 2014-15.

Η έλευση του Γκατούζο στο Ηράκλειο αναμένεται προς τα τέλη του μήνα όμως μέχρι να έρθει στην πόλη μας θα βρίσκεται σε “ανοικτή γραμμή” με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, Μάνθο Πουλινάκη, για να υλοποιηθεί το πλάνο και ο σχεδιασμός της ομάδας της νέας περιόδου.

Στο Ηράκλειο αναμένεται να βρεθούν, πριν έρθει ο Ιταλός τεχνικός, οι άμεσοι συνεργατές του ώστε να προετοιμάσουν το έδαφος για την έναρξη της νέας χρονιάς και να δρομολογηθούν τα θέματα που “καίνε” τον ΟΦΗ και αφορούν κυρίως στην στελέχωση του ρόστερ.

Από το “μικροσκόπιο” του Γκατούζο περνάνε όλοι οι παίκτες το τελευταίο διάστημα αφού παρκολουθεί dvd με αναμετρήσεις της Κρητικής ομάδας την περυσινή περίοδο ενώ θα αρχίσουν και οι μεταγραφές παικτών ώστε να καλυφθούν τα κενά αυτών που αποχώρησαν αλλά και για να ενισχυθεί η ομάδα.

Εντωμεταξύ, σε λίγες μέρες αναμένεται να παρουσιαστεί και το πρόγραμμα για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν με στόχο να ξεπεραστούν οι 3.009 κάρτες της περασμένης σεζόν με τις τιμές να κυμαίνονται στα περυσινά επίπεδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook