Tελευταίο τεστ επί Ολλανδικού εδάφους

Το τελευταίο φιλικό τεστ κατά την παραμονή του στην Ολλανδία θα δώσει σήμερα ο ΟΦΗ, ο οποίος αντιμετωπίζει στις 20:00 την Μπρέντα (LIVE 20:00 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule)

Mε ζητούμενο την βελτίωση αλλά και την σταθερότητα στο παιχνίδι του ο ΟΦΗ θα δώσει σήμερα το τελευταίο φιλικό παιχνίδι κατά την παραμονή του στην Ολλανδία.

Με τον Τζενάρο Γκατούζο μετά τον Τζορτζ να έχει τη δυνατότητα να δώσει για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής στον Μεϊτέ, ο ΟΦΗ καλείται να κρατήσει τα καλά στοιχεία που έδειξε σε προηγούμενα παιχνίδια, να διορθώσει τα κακώς κείμενα και κυρίως να δείξει μια σταθερότητα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, κάτι που δεν έκανε στα προηγούμενα φιλικά.

Μετά το παιχνίδι με την Ντε Χάαγκ, ο Τζενάρο Γκατούζο φαίνεται πως θα χρησιμοποιήσει το 4-3-3 και στην σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Μπρέντα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις πως θα ακολουθήσει την τακτική που ακολούθησε η ομάδα για περισσότερο από 70 λεπτά κόντρα στην Ντε Χάαγκ.

Ο Τζενάρο Γκατούζο αναμένεται να μην κάνει και ιδιαίτερες αλλαγές στην σύνθεση που παρέταξε στην τελευταία αναμέτρηση με την Ντε Χάαγκ κρατώντας του 9 από τους 11 που ξεκίνησαν στην τελευταία φιλική αναμέτρηση. Ο Ιταλός τεχνικός θα προχωρήσει σε δύο αλλαγές οι οποίες και είναι αναγκαστικές. Ροβίθης και Μιλιάζες δεν θα αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι με την θέση τους να παίρνουν οι Σίσιτς και Μονιάκης.

Έτσι ο ΟΦΗ αναμένεται να παραταχθεί με τον Δασκαλάκη κάτω από τα δοκάρια τους Στάθη και Μονιάκη στα δύο άκρα της άμυνας και τους Φαζό και Τριποτσέρη να συνθέτουν το αμυντικό δίδυμο. Μακρής, Μπανούσης και Φραγκουλάκης θα είναι η τριάδα της μεσαίας γραμμής, με τους Κουτσιανικούλη-Σίσιτς να είναι στα δύο άκρα της επίθεσης και τον Πετρόπουλο μόνο του στην κορυφή.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook