Στο Ηράκλειο οι επόμενες και προσεκτικές επιλογές

Μέσα σε πέντε ημέρες ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το πρώτο “κύμα” της μεταγραφικής του ενίσχυσης και με την επιστροφή στο Ηράκλειο θα κλείσει και τα υπόλοιπα ανοικτά μέτωπα.

Καθυστέρησαν στον ΟΦΗ τις επόμενες κινήσεις αλλά μέσα σε πέντε ημέρες ο ΟΦΗ κατάφερε να κλείσει τρία σημαντικά μέτωπα όπου φαινόταν οτι η ομάδα έπασχε και χρειαζόταν άμεση μεταγραφική ενίσχυση. Με την έλευση των Τζορτζ, Μειτέ ο ΟΦΗ έκλεισε τις τρύπες που υπήρχαν στην άμυνα και την επίθεση με αποτέλεσμα να υπάρχει πληρότητα σε αυτές τις γραμμές. Βέβαια σε οτι έχει να κάνει με την αμυντική γραμμή του ΟΦΗ δεν αποκλείουμε ακόμα μια προσθήκη αφού ο Τζενάρο Γκατούζο τα αφήνει όλα ανοικτά. Και ο λόγος δεν είναι οτι δεν εχει εμπιστοσύνη σε Φαζό, Δαμιανάκη αλλά επειδή σκέφτεται ακόμα μια έμπειρη λύση για τα μετόπισθεν.

Από εκεί και πέρα είναι γνωστή η επιθυμία του ΟΦΗ να αποκτήσει ακόμα εναν τερματοφύλακα που θα επιτρέπει στον ΟΦΗ να διαθέτει ένα έμπειρο δίδυμο γκολκίπερ και ακόμα ένα δίδυμο ελπιδοφόρων και ταλαντούχων (Αγριμάκης, Γιαγκιόζης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook