Επέστρεψε και μπαίνει στην τρίτη φάση της προετοιμασίας του

Μετά από δύο περίπου εβδομάδες προετοιμασίας στην Ολλανδία ο ΟΦΗ επέστρεψε στο Ηράκλειο και μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση να είναι την Τετάρτη.

Η αποστολή του ΟΦΗ επέστρεψε στην βάση της και από την Τετάρτη θα αρχίσει να μπαίνει σε ρυθμούς πρεμιέρας.

Μετά από δύο περίπου εβδομάδες προετοιμασίας στην Ολλανδία ο ΟΦΗ βρίσκεται ξανά στο Ηράκλειο και μπαίνει πλέον στην τρίτη και τελικά φάση της προετοιμασίας του και στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μπορεί ο Τζενάρο Γκατούζο να μην  “χάρισε” την προπόνηση της Κυριακής στους παίκτες του, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν για ένα διήμερο, καθώς η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για την Τετάρτη. Εκεί που αναμένεται να κάνει την πρώτη τους προπόνηση, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ντέλε Αντελέγιε.

Κατά την άφιξη της ομάδας στο Ηράκλειο δηλώσεις έκαναν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Μάιρον Τζορτζ, και Αμπντούλ Ραζάκ καθώς και ο “βενιαμίν” Μανώλης Φαζός, ο οποίος έδειξε να κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Ο Αμπντούλ Ραζάκ δήλωσε:

«Η ομάδα προέρχεται από μια καλή χρονιά τερματίζοντας πέρυσι στην έκτη θέση. Ο μάνατζερ μου, μού έδωσε την ευκαιρία να έλθω και να παίξω στον ΟΦΗ και θα δώσω το καλύτερο. Θα δουλέψω σκληρά και πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

 Από την πλευρά του Μάιρον Τζορτζ τόνισε:

“Ο ΟΦΗ είναι μια επαγγελματική ομάδα. Αισθάνομαι πολύ καλά εδώ και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ξέρω ότι ο Ρόναλντ Γκόμεζ έχει γράψει ιστορία στον ΟΦΗ. Θα προσπαθήσω κι εγώ να σημειώσω πολλά γκολ» υπογράμμισε ο Κοσταρικανός επιθετικός.”

Τέλος ο Μανώλης Φαζός είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο προπονητής μου δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά και πιστεύω ότι θα έτοιμοι στο πρωτάθλημα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook