Επιστρέφει στις προπονήσεις ενόψει της απαιτητικής συνέχειας

Και ενώ η διοίκηση συνεχίζει τις προσπάθειές της για τις τελευταίες, πιθανότατα, δύο προσθήκες.

Μετά το διήμερο ρεπό, Δευτέρα και Τρίτη, οι παίκτες του ΟΦΗ επιστρέφουν στις προπονήσεις ενόψει της απαιτητικής συνέχειας και της έναρξης του πρωταθλήματος στις 23 Αυγούστου.

Πλέον η προετοιμασία μπαίνει στην τρίτη της φάση και θα γίνει το τελικό μοντάρισμα από τον Γκατούζο. Η σημερινή προπόνηση, πρώτη μετά την επιστροφή της αποστολής από την Ολλανδία θα γίνει το απόγευμα στις 6μμ. στο Αθλητικό κέντρο.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση συνεχίζει τις επαφές της για να κάνει τις δύο, πιθανότατα, τελευταίες μεταγραφικές της κινήσεις. Ο ΟΦΗ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και ενξός δεξιού εξτρέμ.

Στο Ηράκλειο βρίσκεται και ο Αντελέγιε ενώ οι Ραζάκ και Μεϊτέ ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα σε πολύ εντατικούς ρυθμούς, ενώ οι Μιλιάζες, Ροβίθης και Περογαμβράκης έκαναν θεραπεία.

Ο ΟΦΗ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα δώσει ακόμα δύο φιλικά παιχνίδια στο Ηράκλειο, το ένα στις 9 Αυγούστου με άγνωστο μέχρι στιγμής αντίπαλο και το δεύτερο στις 16 του μήνα με αντίπαλο τον Πλατανιά, στις 7.15μμ., στο Γεντί Κουλέ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook