Η ώρα για το “μοντάρισμα” έφτασε…

Με την είσοδο των νέων (Τζορτζ, Μεϊτέ, Ραζάκ και Αντελέγιε) ο Γκατούζο είναι έτοιμος για να αρχίσει το τελικό μοντάρισμα του ΟΦΗ περιμένοντας και τις τελευταίες δύο μεταγραφές ώστε να μπορεί να δουλέψει με όλα του τα υλικά.

Ξεκίνησε η τρίτη και καθοριστική φάση της προετοιμασίας για τον ΟΦΗ  με τον Γκατούζο να αρχίζει το τελικό μοντάρισμα της ομάδας.

Με την είσοδο των νέων (Τζορτζ, Μεϊτέ, Ραζάκ και Αντελέγιε) ο Ιταλός τεχνικός είναι έτοιμος να βάλει τις τελευταίες αλλά και πιο σημαντικές πινελιές  στον ΟΦΗ περιμένοντας και τις τελευταίες δύο μεταγραφές ώστε να μπορεί να δουλέψει με όλα του τα υλικά.

Οι μέρες περνάνε και ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος και άπαντες στον ΟΦΗ περιμένουν να αρχίσει να αποδίδει καρπούς η δουλειά που γίνεται όλο αυτό το διάστημα και η ομάδα να αποκτήσει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο “Ρίνο”.

Σημαντικά συμεπράσματα θα βγουν και στο πρώτο φιλικό παιχνίδι στο Ηράκλειο, το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο τον Ρούβα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 7.15μμ., θα γίνει στο “Γεντί Κουλέ” και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.

Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής. Απουσίαζε ο Μακρής που έχει άδεια για προσωπικούς λόγους και οι Ροβίθης, Περογαμβράκης που έκαναν θεραπεία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook