Φουλάρει για τις δύο τελευταίες μεταγραφές…

Μέσα στην επόμενη βδομάδα αναμένεται να ολοκληρώσει τι ρόστερ του ο ΟΦΗ με την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, που φέρεται οτι έχει ήδη “κλείσει”, και ενός εξτρέμ.

Μία πρώτη γεύση από τον ΟΦΗ της νέας σεζόν είχαν την ευκαιρία να πάρουν οι φίλοι της Κρητικής ομάδας στο φιλικό με τον Ρούβα και ενώ η διοίκηση συνεχίζει όλες αυτές τις μέρες τις προσπάθειες για την ολοκλήρωση του ρόστερ.

Σίγουρα ο Γκατούζο είδε κάποια πράγματα, θετικά και αρνητικά, στο φιλικό απέναντι στην ομάδα της Γέργερης, όπου δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα, και θα προσπαθήσει να εχει τον ΟΦΗ σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό σε κάτι λιγότερο από δύο βδομάδες.

Και όλα αυτά ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το ρόστερ αφού υπολείπονται ακόμα δύο μεταγραφές με τις πλήροφορίες να αναφέρουν οτι η προσπάθεια απόκτησής τους βρίσκεται στην τελική ευθεία για να έρθουν στους “ασπρόμαυρους”.

Μάλιστα ο τερματοφύλακας φέρεται να έχει συμφωνήσει ενώ ο εξτρέμ έχει εντοπιστεί και οι επαφές έχουν προχωρήσει, και είναι πολύ πιθανό να έχουμε ανακοινώσεις εντός της επόμενης βδομάδας.

Κατά τα άλλα, σήμερα, Κυριακή, οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν το απόγευμα στις 7.15μμ. στο ΒΑΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook