Σούπερ μεταγραφή για τον ΟΦΗ αποκαλύπτουν οι Γεωργιανοί!

Δημοσιεύματα από την Γεωργία αναφέρουν ότι ο κορυφαίος τερματοφύλακας της χώρας Γκιόργκι Λόρια βρίσκεται στην Κρήτη και συζητάει με τον ΟΦΗ!

Όσο για το ποιος είναι ο Γκιόργκι Λόρια; Πρόκειται για τον κορυφαίο τερματοφύλακα της Γεωργίας και αρχηγό της εθνικής ομάδας της χώρας ενώ το όνομα του έχει συνδεθεί με τη Ντιναμό Τιφλίδας καθώς έχει περάσει εκεί ολόκληρη την καριέρα του παίζοντας σε 171 παιχνίδια. Αποτελεί τον βασικό και αναντικατάστατο τερματοφύλακα της εθνικής Γεωργίας ενώ πέρυσι έκανε την Ευρώπη να παραμιλάει χάρις στις εκπληκτικές του επεμβάσεις κόντρα σε Γαλλία, Ισπανία όπου είχαν λήξει 0-0! 

Ο 28χρονος τερματοφύλακας (27/1/1986) αποτελεί τον κορυφαίο τερματοφύλακα της χώρας του ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα και όπως αναφέρουν οι ιστοσελίδες interpressnews.gr και sportall.gr βρίσκεται στο νησί για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΟΦΗ που σίγουρα εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες θα έχει κάνει μια εξαιρετική κίνηση!

Ο διεθνής Γεωργιανός τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τη Ντιναμό Τιφλίδας πριν από 15 ημέρες καθώς ο εκκεντρικός πρόεδρος της μετά την ήττα – αποκλεισμό από την Αστάνα έδιωξε τον προπονητή και περίπου 15 ποδοσφαιριστές – χρεώνοντας τους τον αποκλεισμό αν και ιστοσελίδες της χώρας αναφέρουν ότι ήθελε να ξεφορτωθεί τα “βαριά” συμβόλαι!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook