Δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, βγαίνουν και συμπεράσματα…

O ΟΦΗ υποδέχεται τον Γιούχτα (19.15, athleticradio.gr) στο “Γεντί Κουλέ”, σε ένα φιλικό, όπου οι φίλαθλοι αντί για εισιτήριο θα μπορούν να φέρουν ξηρά τροφή και ρουχισμό που θα δοθεί σε άπορες οικογένειες, με τον Γκατούζο να δοκιμάζει πάλι πρόσωπα και σχήματα….

Τον Γιούχτα υποδέχεται σήμερα ο ΟΦΗ  (19.15, athleticradio.gr) στο “Γεντί Κουλέ”, σε ένα φιλικό, όπου οι φίλαθλοι αντί για εισιτήριο θα μπορούν να φέρουν ξηρά τροφή και ρουχισμό που θα δοθεί σε άπορες οικογένειες, με τον Γκατούζο να δοκιμάζει πάλι πρόσωπα και σχήματα….

Διπλός λοιπόν ο σκοπός του φιλικού, κατ΄αρχήν άπαντες θα δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο προσφέροντας βοήθεια σε συνανθρώπους μας που υποφέρουν και κατά δεύτερο λόγο, ο τεχνικός του ΟΦΗ, Τζενάρο Γκατούζο, θα έχει την δυνατότητα να δικιμάσει και πάλι πρόσωπα, λογικά θα παίξει και ο Τζορτζ και ίσως ο Λορία, και σχήματα, πιθανότατα και πάλι θα χρησιμοποιήσει το 3-5-2, αφού σε δέκα μέρες έχουμε την έναρξη του πρωταθλήματος .

Έπειτα από συνεννόηση των δύο προέδρων Μάνθου Πουλινάκη και Κώστα Μπουνάκη, στο φιλικό παιχνίδι αντί εισιτηρίου, οι φίλαθλοι θα μπορούν να φέρουν ξηρά τροφή και ρουχισμό. Ότι συλλέγει από το σημερινό φιλικό θα δοθεί σε άπορες οικογένειες της πόλης οι οποίες θα επιλεγούν μέσα από την «Κίτρινη Αποστολή».

Ο αγώνας θα γίνει στο “Γεντί Κουλέ”, θα ξεκινήσει στις 7:15 και θα ανοίξουν οι θύρες 4-5-8-9.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook