Αισθητά βελτιωμένος ο ΟΦΗ, 4-0 τον Γιούχτα

Σαφώς βελτιωμένος από την εικόνα του στα τελευταία φιλικά ο ΟΦΗ επικράτησε με του Γιούχτα, έδειξε να βρίσκεται στο σωστό δρόμο αλλά και να χρειάζεται δουλειά σε κάποιους τομείς.

Σαφώς βελτιωμένος από την εικόνα του στα τελευταία φιλικά ο ΟΦΗ επικράτησε με του Γιούχτα, έδειξε να βρίσκεται στο σωστό δρόμο αλλά και να χρειάζεται δουλειά σε κάποιους τομείς.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα φιλικά ο ΟΦΗ έδειξε από το πρώτο λεπτό την διάθεση του να γίνει το αφεντικό του αγώνα, ενώ παράλληλα έδειξε και αποτελεσματικότητα. Μπορεί ο Γιούχτας να απείλησε μόλις στο 2΄ όταν το σουτ του Ζαφειρίδη έφυγε άουτ, ωστόσο από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ κυριάρχησε στο παιχνίδι.

Οι “ασπρόμαυροι” απείλησαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 8΄ όταν έχασαν μοναδική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Ο Στάθης γύρισε ωραία την μπάλα στον Φραγκουλάκη, ο οποίος όμως είδε το πλασέ του να περνάει άουτ.

Στο 19΄ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ. Mετά από εκτέλεση φάουλ του Λαμπρόπουλου, ο Μακρής με προβολή άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ. Η κυριαρχία του ΟΦΗ συνεχίστηκε και στο 34΄ ο ΟΦΗ είχε νέα ευκαιρία όταν μετά από σέντρα του Κουστιανικούλη, ο Φραγκουλάκης έπιασε το σουτ στην κίνησε όμως ο τερματοφύλακας του Γιούχτα απέκρουσε ενστικτωδώς.

Στο 38΄ ο ΟΦΗ διπλασίασε τα τέρματα του. Μετά από σεντρα του Φραγκουλάκη, ο Πετρόπουλος έκανε το σουτ και με την βοήθεια του δοκαριού, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ήρθε στο 43΄ όταν ο Λαμπρόπουλος σε θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να “νικήσει” τον Δημαράκη. Στην συνέχεια της φάσης ο γκολκίπερ του Γιούχτα  ειπε και πάλι όχι σε σούτ του Μακρή.

Ο ΟΦΗ συνέχισε σε υψηλούς ρυθμούς και στην επανάληψη, δημιούργησε ευκαιρίες και πέτυχε άλλα 2 τέρματα. Ο Λαμπρόπουλος στο 69΄ έκανε το 3-0 ενώ το τελικό 4-0 ήρθε μετά από συνεργασία του “νέου αίματος” της ομάδας. Στο 88΄ ο Μπολάκης συνεργάστηκε άψογα με τον Μαραθιανό και ο τελευταίος έγραψε το τελικό 4-0.

 

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook