Ζεστός ο κόσμος, στόχος το sold out στην πρεμιέρα…

Ο κόσμος του ΟΦΗ δείχνει από νωρίς τις διαθέσεις του και φέτος, έχοντας ανταποκριθεί στην αγορά εισιτηριών διαρκείας, και αναμένεται να δημιουργήσει μία “καυτή” ατμόσφαιρα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Από νωρίς δείχνει τις διαθέσεις του ο κόσμος του ΟΦΗ και φέτος έχοντας ανταποκριθεί στην αγορά εισιτηριών διαρκείας, ενώ αναμένεται να δημιουργήσει μία “καυτή” ατμόσφαιρα στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναιτωλικό. 

Το “Γεντί Κουλέ” αναμένεται να είναι.. καμίνι στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος και ο στόχος του… sold out είναι έφικτός κάτι που στον ΟΦΗ προσδωκούν να γίνεται σε κάθε ματς της φετινής χρονιάς.

Βέβαια ο στόχος του sold out διαρκείας είναι απίθανο να υλοποιηθεί, ακόμα και αν γίνει μία σούπερ μεταγραφική κίνηση ακόμα, αλλά το γεγονός οτι ήδη ξεπεράστηκε ο αριθμός των 2.500 εισιτηρίων διαρκείας σίγουρα είναι άκρως ικανοποιητικό.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ, για τις θύρες 2,3 και 7 υπάρχουν ακόμα ελάχιστα εισιτήρια διαρκείας τα οποία, με βάση τη ζήτηση, αναμένεται να εξαντληθούν πριν από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Για την Θύρα 1, η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τα «Σ/Μ Χαλκιαδάκη» ενώ για τις υπόλοιπες Θύρες η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά από τα γραφεία του γηπέδου.

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (23/8, 19.15) εισιτήρια αγώνα διατίθενται από τα γραφεία του γηπέδου προς €10 για τις Θύρες 1,4 και 5, €15 για τις Θύρες 3 και 6, €20 για τις θύρες 7 και 8, €35 για την Θύρα 9 (κάτω) και €50 για την Θύρα 9 (δερμάτινα).

Εντωμεταξύ, σε πολύ έντονους ρυθμούς συνεχίστηκε και την Τετάρτη η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το παιχνίδι της πρεμιέρας.

Στο πρόγραμμα, που περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής, μετείχαν κανονικά οι Μειτέ και Σίσιτς, με τους Ροβύθη και Αγριμάκη να κάνουν θεραπεία.

Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα το πρωί στις 9.30 πμ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook