Τριποτσέρης: «2/2 με Βέροια για να είμαστε πολύ καλά»

Ο “Τρίπο” συνέχισε με την φόρα από το περσινό πρωτάθλημα, ήταν μεταξύ των διακριθέντων, και τόνισε στη NOVA ότι ο ΟΦΗ έχει τους κατάλληλους παίκτες για να παίξει το 3-5-2.

Ο “Τρίπο” συνέχισε με την φόρα από το περσινό πρωτάθλημα, ήταν μεταξύ των διακριθέντων, και τόνισε στη NOVA ότι ο ΟΦΗ έχει τους κατάλληλους παίκτες για να παίξει το 3-5-2.

Αναλυτικά όσα είπε ο στόπερ του ΟΦΗ

Από την πλευρά του, ο Θοδωρής Τριποτσέρης, δήλωσε: «Ξέρουμε ότι οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις. Εμείς προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και ξέραμε ότι αν παίξουμε αποφασιστικά μέχρι το τελευταίο λεπτό μπορούμε να πάρουμε τη νίκη, όπως και έγινε. Σκόραρε ο Αντώνης και μας έδωσε μια πολύτιμη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς με το δεξί το πρωτάθλημα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Βέροια, όπου θέλουμε να κάνουμε το 2/2 για να είμαστε πολύ καλά».

Για το αν το σύστημα (3-5-2) που χρησιμοποίησε ο Γκατούζο είναι το μέλλον του ΟΦΗ: «Ο κάθε προπονητής επιλέγει το δικό του σύστημα. Ξέρουμε ότι οι Ιταλοί δουλεύουν πάρα πολύ πάνω στην τακτική. Το δουλεύουμε πολλές μέρες αυτό το σύστημα. Πιστεύω ότι έχουμε τους κατάλληλους παίκτες να το παίξουμε και όπως φάνηκε πήγαμε πάρα πολύ καλά σήμερα».

Για τον Γκατούζο: «Καταρχήν είναι ένας πολύ απλός άνθρωπος και πραγματικά δεν μπορείτε να το καταλάβετε. Όσο μεγάλος παίκτης και αν ήταν, είναι μικρό παιδί μπροστά μας. Λάτρης της πειθαρχίας και άψογος επαγγελματίας.  Προσπαθεί να μας περάσει το πάθος του. Έχει ένα τρομερό επιτελείο. Πιστεύω ότι μας βοηθάει πάρα πολύ και θα μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο στη συνέχεια. Έχουμε μόνο να μάθουμε από αυτόν».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook