Και τώρα η Βέροια…

Η νίκη επί του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος… άνοιξε την όρεξη των παικτών του ΟΦΗ που θέλουν να κάνουν το 2/2 στο ματς με την Βέροια την προσεχή Δευτέρα και πάλι στο “Γεντί Κουλέ”.

Ιδανικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα έκανε ο ΟΦΗ με το 1-0 επί του Παναιτωλικού σκορ που.. άνοιξε την όρεξη των παικτών του αφού θέλουν να κάνουν το 2/2 στο ματς με την Βέροια την προσεχή Δευτέρα και πάλι στο “Γεντί Κουλε”. 

Οι παίκτες του Γκατούζο επιστρέφουν την Τρίτη στις προπονήσεις, αφήνοντας στην άκρη την ευφορία από την νίκη της πρεμιέρας, και με την… στοχοπροσήλωση πλέον στο ματς της επόμενης αγωνιστικής με την ομάδα της Ημαθίας,  που όπως έδειξε στην δική της πρεμιέρα στο πρωτάθλημα (κέρδισε με 3-2 την Ξάνθη) θέλει πολλή προσοχή.

Ο ΟΦΗ έχει αφήσει πλέον το άγχος της πρεμιέρας και θέλει να.. ντουμπλάρει τις επιτυχίες του ώστε να μπει με άλλη ψυχολογία στην επανέναρξη του πρωταθλήματος στα μέσα Σεπτεμβρίου, αφού μετά την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής.

Όσον αφορά την τελευταία μεταγραφική κίνηση, και αν αυτή τελικά γίνει, εξελίξεις αναμένονται αυτήν την βδομάδα.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook