Με τον κόσμο στο πλευρό του για ένα ακόμα… τρίποντο

Συνεχίζει να ανταποκρίνεται στην αγορά εισιτηριών διαρκείας ο κόσμος του ΟΦΗ και το “Γεντί Κουλέ” αναμένεται να είναι.. καμίνι και στο δεύτερο ματς του πρωταθλήματος κόντρα στην Βέροια την Δευτέρα.

Ο κόσμος του ΟΦΗ μπορεί να περιμένει μία τελευταία μεταγραφική κίνηση που θα του κάνει… γκελ, ωστόσο σπεύδει καθημερινά να προμηθευτεί τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας δείχνοντας έμπρακτα την στηρίξη του στον ΟΦΗ.

Οι φίλαθλοι συνεχίζουν να ανταποκρίνονται στην αγορά αμπονέ και το “Γεντί Κουλέ” αναμένεται να είναι.. καμίνι και στο δεύτερο ματς του πρωταθλήματος κόντρα στην Βέροια την Δευτέρα.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ μάλιστα ενημέρωσε οτι η πρώτη θύρα που κάνει sold out στην φετινή περίοδο είναι η Θύρα 3, για την οποία δεν θα εκδοθούν άλλα εισιτήρια διαρκείας.

Επίσης οτι για τις Θύρες 7 και 2 υπάρχουν ελάχιστα εισιτήρια. Για την Θύρα 1, η διάθεση εισιτηρίων συνεχίζεται στα ΣΜ «Χαλκιαδάκη» στην προνομιακή τιμή των €65.

Στο αγωνιστικό κομμάτι νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα το απόγευμα ενώ για την Πέμπτη υπάρχει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα.

Εντωμεταξύ, σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ κλήθηκαν ΟΦΗ και Γκατούζο για το ματς της πρεμιέρας.

Ο Ιταλός τεχνικός πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του Αντώνη Πετρόπουλου και εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο ενώ η ΠΑΕ κλήθηκε για το άναμμα των καπνογόνων των φιλάθλων όταν ξεκινούσε το παιχνίδι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook