Βέροια και μεταγραφή σε πρώτο πλάνο…

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της τελευταίας μεταγραφικής κίνησης του ΟΦΗ ενώ κορυφώνεται η προετοιμασία εν όψει της αναμέτρησης με την Βέροια στο “Γεντί Κουλέ”.

Στο τέλος της οδεύει η φετινή μεταγραφική περίοδος και στον ΟΦΗ κάνουν προσπάθειες για να κάνουν την τελευταία προσθήκη που θα ενισχύσει την ομάδα στο δημιουργικό κομμάτι αλλά και θα κάνει το… κλικ στον κόσμο ώστε να σπεύσει να αγοράσει μαζικά εισιτήρια διαρκείας.

Η προσπάθεια απόκτησης ενό χαφ με οργανωτικές ικανότητες βρίσκεται στην τελική της ευθεία και αναμένονται εξελίξεις άμεσα αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

Ο κόσμος είναι στο.. περίμενε για την τελευταία αυτή μεταγραφή ώστε να… απαντήσει στην συνέχεια με την δικό του τρόπο εκτοξεύοντας τα διαρκείας πάνω από τα 3.000.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία της Κρητικής ομάδας για τον αγώνα της Δευτέρας με την Βέροια χτυπάει.. κόκκινο αφού σήμερα υπάρχει διπλή προπόνηση, το πρωί σε δυο γκρουπ και το απόγευμα στις 7:15 στο ΒΑΚ.

Οι Σίσιτς και Αγριμάκης συνεχίζουν την θεραπεία τους ενώ ο Ροβίθης γυμνάζεται μόνος του.

Τέλος, παρουσία του Προέδρου της ομάδας, Μάνθου Πουλινάκη, θα απολογηθεί σήμερα ο ΟΦΗ για το θέμα με τις ενημερότητες ώστε να δοθεί επιτέλους οριστικό τέλος σε αυτήν την ιστορία όπου οι διοικούντες την Κρητική ομάδα με χιούμορ σχολιάζαν όσα έχουν ειπωθεί και αφορούν τις διαρροές περί προβλήματος της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook