Έρχεται πρόγραμμα – βουνό μετά την διακοπή

Με την ψυχολογία στο.. ναδίρ ο ΟΦΗ θα πορευτεί στην διακοπή του πρωταθλήματος ενώ ο Σεπτέμβριος αναμένεται “καυτός” μήνας με συνεχόμενα ματς – φωτιά.

Στο… ναδίρ βρίσκεται η ψυχολογία του ΟΦΗ, μετά την ήττα από την Βέροια, και έτσι θα πορευτεί στην διακοπή του πρωταθλήματος, με τον Σεπτέμβριο να είναι ένας “καυτός” μήνας με συνεχόμενα ματς – φωτιά.

Ο ΟΦΗ έχασε την ευκαιρία να κάνει το “2 στα 2” και να μπει με το απόλυτο στην δύσκολη σειρά των ματς που έρχονται, δεν τα κατάφερε, και πλέον θα κληθεί να πάρει βαθμούς μακρία από το γήπεδό του για να καλύψει την απώλεια την εντός έδρας απώλεια.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι βουνό και ο Σεπτέμβριος ένας καυτός μήνας αφού την 3η αγωνιστική αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, την 4η υποδέχεται τον Ατρόμητο, την 5η παίζει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ενώ ακολουθούν στις αρχές του Οκτώβρη τα ματς με τον Εργοτέλη στο “Γεντί Κουλέ” και με τον Παναθηναϊκό στην “Λεωφόρο”.

Εντωμεταξύ, γίνεται προσπάθεια να γίνει ένα φιλικό μέσα στο Σαββατοκύριακο, και ο ΟΦΗ βρίσκεται σε συζήτηση με διάφορες ομάδες και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να μάθουμε τον αντίπαλο του.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά ο ΟΦΗ αναζητάει μία ακόμα προσθήκη στην μεσαία γραμμή από την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook