10 μέρες εκτός ο Πετρόπουλος – Πρώτη για Φερούζ

Χωρίς τον Αντώνη Πετρόπουλο θα πορευτεί ο ΟΦΗ αφού θα μείνει εκτός για ένα 10ημερο και αυτό σημαίνει ότι προλαβαίνει… οριακά το ματς με τον Ολυμπιακό. Πρώτη προπόνηση για Φερούζ.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με την Βέροια και τα αποτελέσματα της μαγνητικής, στην οποία υποβλήθηκε σήμερα, έδειξαν ότι έχει υποστεί μια ήπια θλάση στον προσαγωγό, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 10 ημέρες.

Ο Πετρόπουλος έκανε σήμερα θεραπεία, σε αντίθεση με τον Ροβύθη που ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα, ενώ μόνοι τους γυμνάστηκαν οι Σίσιτς, Αρτόλα και Αγριμάκης.

Πρώτη για Φερούζ

Την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του ΟΦΗ έκανε ο 18χρονος Σκωτσέζος που δεν αποκλείεται να κάνει και ντεμπούτο κόντρα στον Εργοτέλη.

Μετά την πρώτη γεύση που πήρε ο Φερούζ από τον κόσμο του ΟΦΗ, ήρθε και η πρώτη γνωριμία του με τον Τζενάρο Γκατούζο και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Ισλάμ Φερούζ τίθεται άμεσα στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού και όλα δείχνουν ότι θα κάνει ντεμπούτο στο φιλικό του Σαββάτου κόντρα στον Εργοτέλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook