Το βάρος στην ψυχολογία…

Να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του εν όψει της δύσκολης συνέχειας θα προσπαθήσει ο Γκατούζο ενώ το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος ενδείκνυται για να διορθωθούν λάθη και αδυναμίες αλλά και να επιστρέψουν οι τραυματίες.

Το βάρος στην βελτίωση της ψυχολογίας και του ηθικού των παικτών, μετά την ήττα από την Βέροια, και εν όψει της δύσκολης συνέχειας έχει ρίξει αυτές τις μέρες ο τεχνικός του ΟΦΗ, Τζενάρο Γκατούζο.

Η διακοπή του πρωταθλήματος ενδείκνυται και για να διορθωθούν λάθη και αδυναμίες που παρουσιάστηκαν στον αγώνα αυτό ώστε να μην επαναληφθούν αλλά και να επιστρέψουν ομάλα στις υποχρεώσεις της ομάδας οι τραυματίες που λείπουν καιρό, Σίσιτς – Ροβίθης, ενώ προέκυψαν και οι νέοι τραυματισμοί του Πετρόπουλου και του Αρτόλα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ίσως φανερώσει κάποιες από τις σκέψεις του και τις διορθωτικές κινήσεις που ενδεχομένως να προβεί στα προσεχή ματς, είτε όσον αφορά πρόσωπα στο αρχικό σχήμα είτε την διάταξη και το σύστημα, στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με.. άρωμα Σούπερ Λιγκ με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο το προσεχές Σάββατο.

Για σημερα, Πέμπτη, υπάρχει προπόνηση στις 6 το απόγευμα, αρχικά στο γυμναστήριο και έπειτα στο γήπεδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook