Δικαίωση για τον ΟΦΗ – ανάκληση της απόφασης από την ΕΕΑ!

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με επίσημη ανακοίνωση της κάνει γνωστό ότι ο ΟΦΗ έχει καταθέσει τις ενημερότητες δικαιώνοντας τον σύλλογο για την “λάσπη” που δεχόταν εδώ και καιρό.

Στον ΟΦΗ δεν μιλούσαν όλο τον καιρό για το “φιάσκο” – όπως αποδείχθηκε – περί έλλειψης ενημεροτήτων από πλευράς συλλόγου και σήμερα η ΕΕΑ με ανακοίνωση της δικαιώνει τον ΟΦΗ ανακαλώντας την αρχική απόφαση κάνοντας γνωστό ότι η ΠΑΕ έχει καταθέσει τις ενημερότητες (φορολογική, ασφαλιστική). Όσον αφορά την εγγυητική, είναι μια τακτική που ακολουθεί ο ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια προτιμώντας να γλυτώσει τα χρήματα που την αφορούν & πληρώνοντας ένα πρόστιμο (μικρότερου χρηματικού ύψους).

Ακόμα – και αυτό είναι το σημαντικότερο – δεν βάζει τον ΟΦΗ στην ίδια κατηγορία με τον ΠΑΣ Γιάννενα για τον οποίο τονίζει ότι βγαίνει εκτός απόφασης λόγω του ότι η τροπολογία που ψηφίστηκε τον αφορά.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ

3. ΠΑΕ ΟΦΗ: Η Επιτροπή ανακαλεί εν μέρει την από 12-08-2014 απόφασή της κατά το μέρος της που αφορά τη μη ύπαρξη φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, λόγω προσκομιδής, από την ΠΑΕ, των οικείων πιστοποιητικών. Κατά τα λοιπά, η παραπάνω απόφαση της Επιτροπής παραμένει σε ισχύ, λόγω άρνησης παροχής στοιχείου και συγκεκριμένα μη κατάθεσης μέχρι και σήμερα εγγυητικής επιστολής.

4. ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966: Η Επιτροπή αναστέλλει την ισχύ της από 12-08-2014 απόφασής της, μέχρι και τις 23-09-2014, σύμφωνα με το άρθρο 29 του ν.4282/2014.

Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίσθηκε για τις 15-09-2014 και ώρα12.00

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook