Mε απουσίες αλλά με Φερούζ στο φιλικό με τον Εργοτέλη

Την πρώτη του εμφάνιση έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι αναμένεται να πραγματοποιήσει στο φιλικό με τον Εργοτέλη ο Ισλάμ Φερούζ. Αρκετές οι απουσίες για τον Γκατούζο.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ, ο οποίος το Σάββατο θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στις 19:30, το οποίο θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Ο τεχνικός του ΟΦΗ στο αυριανό φιλικό αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του και φυσικά να τεστάρει και την ετοιμότητα του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας, Ισλάμ Φερούζ. Ο τεχνικός του ΟΦΗ θα έχει αρκετές απουσίες για την αυριανή αναμέτρηση καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σίσιτς, Άρτολα, Μειτέ, Μιλιάζες και Πετρόπουλο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές συν τον Λόρια που είναι με την Εθνική, τον Δαμιανάκη που έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο και τον ανέτοιμο Αγριμάκη αποκλείστηκαν από το αυριανό φιλικό και θα κάνουν προπόνηση το πρωί στο ΒΑΚ.

Οι υπόλοιποι συν τους Μπολάκη, Μανιδάκη, Μαραθιανό και Ρουσάκη απο την Κ20 θα είναι στην διάθεση του Τζενάρο Γκατουζο για το αυριανό φιλικό με τον Εργοτέλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook