Φιλικό τεστ για Εργοτέλη και ΟΦΗ

Εργοτέλης και ΟΦΗ αναμετρούνται σήμερα στο Παγκρήτιο (LIVE 19:30 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule) με τους Τζενάρο Γκατούζο και Παύλο Δερμιτζάκη να έχουν την ευκαιρία να δουν κάποια πράγματα, μια εβδομάδα πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ ουσιαστικά αρχίζει από σήμερα να σκέφτεται πιο εντατικά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό  και αυτό γιατί ο Τζενάρο Γκατούζο επιθυμούσε να γίνει το φιλικό παιχνίδι σε ένα γήπεδο όπως ακριβώς το Παγκρήτιο Στάδιο. Ένα διαφορετικό γήπεδο από ότι το “Γεντί Κουλέ” που θυμίζει στάδιο και το οποίο σαν χαρακτηριστικά – ήθελε ο Ιταλός – να μοιάζει με το “Καραϊσκάκη“.

Έτσι δεν αποκλείεται ο τεχνικός του ΟΦΗ να δοκιμάσει κάποια πράγματα τα οποία σκέφτεται για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. 

Στην σημερινή φιλική αναμέτρηση ο Τζενάρο Γκατούζο θα έχει την ευκαιρία την κατάσταση του Ισλάμ Φερούζ ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ θα έχει αρκετές απουσίες για το αποψινό φιλικό καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σίσιτς, Άρτολα, Μειτέ, Μιλιάζες και Πετρόπουλο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές συν τον Λόρια που είναι με την Εθνική, τον Δαμιανάκη που έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο και τον ανέτοιμο Αγριμάκη δεν θα είναι στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού.

Από την άλλη ο “νέος” Εργοτέλης μετά το κακό ξεκίνημα έχει την ευκαιρία για ένα “restart”. Mε νέο τεχνικό αλλά και με δύο νέους παίκτες που έχουν δείξει το ταλέντο τους στην σύνθεση του, οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να δείξουν πως είναι έτοιμοι για την αντεπίθεση τους.

Με τον Παύλο Δερμιτζάκη να αναμένεται να δείξει κάποια από τα πράγματα που σκέφτεται για την ομάδα του και τους Σάββα Γκέντσογλου και Παναγιώτη Βλαχοδήμο να είναι ικανοί να κάνουν την διαφορά στον χώρο που αγωνίζονται ο Εργοτέλης θέλει να αποδείξει από σήμερα κι’όλας πως είναι έτοιμος να αντιστρέψει το κλίμα που δημιουργήθηκε μετά τις ισάριθμες ήττες τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook