Xωρίς άγχος και με πίστη στο Καραϊσκάκη

Να μην υποπέσει σε λάθη και να εκμεταλλευτεί όσες ευκαιρίες του δοθούν θέλει ο ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό (LIVE 20:30 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule).

Xωρίς άγχος και με τον τίτλο του αουτσάιντερ ο ΟΦΗ παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες φιλοδοξεί να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό.

Ο Τζενάρο Γκατούζο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σίσιτς, Πετρόπουλο, Μιλιάζες (τετρακέφαλο), Αρτόλα (δικέφαλο), Δαμιανάκη (αστράγαλο), Ραζάκ (προσαγωγό), ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης που θεωρούνται πλέον ξένο σώμα αλλά και οι  Μανιδάκης, Μπολάκης.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ επέλεξε στην αποστολή 19 παίκτες οι οποίοι είναι οι εξής:

Λορια, Στάθης, Μονιάκης, Αντελέγιε, Μεϊτε, Τριποτσέρης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Φαζός, Μαραθιανός, Αγριμάκης, Γιαγκιόζης, Τζορτζ, Φερούζ,Ροβίθης και Κουτσιανικούλης.

Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας του ΟΦΗ βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας και θα δοκιμάσει λίγο πριν την σέντρα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό αν είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί.

Ο Λόρια που τραυματίστηκε πριν λίγες μέρες με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του δείχνει να είναι καλύτερα τις τελευταίες μέρες,  και θα δοκιμάσει λίγη ώρα πριν την σέντρα στο Καραϊσκάκη αν είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Τζενάρο Γκατούζο πήρε στην αποστολή τρεις τερματοφύλακες ώστε να είναι καλυμμένος σε περίπτωση που ο Λόρια δεν καταφέρει να αγωνιστεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook