Τραγικός ΟΦΗ και 3-0 λόγω… Λόρια

Ο ΟΦΗ δεν ζήτησε το παιχνίδι, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού και γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με τον Γεωργιανό να κάνει εντυπωσιακές επεμβάσεις. Ριζική μεταμόρφωση χρειάζεται ο ΟΦΗ εν όψει Ατρομήτου.

Το παιχνίδι ούτως ή άλλως ήταν πολύ δύσκολο. Κάτι ο Ολυμπιακός, κάτι οι απουσίες που υποχρέωσαν τον ΟΦΗ να παρουσιαστεί ελλιπής, ήρθε η ήττα για τον ΟΦΗ που παρουσίασε πάντως μια πολύ κακή εικόνα. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ του με τον ΟΦΗ να έχει ρόλο παρατηρητή στο ματς. Πολλά λάθη στην μεσαία γραμμή και κακές επιλογές όταν ο ΟΦΗ προσπάθησε να έχει την μπάλα και οι παίκτες του Γκατούζο πέρασαν ένα πολύ κακό 45λεπτο. Ο Ολυμπιακός σκόραρε με αυτογκόλ του Αντελέγιε – άτυχος αν και από τους κορυφαίους του ΟΦΗ – και τον Ντουρμάζ – στην μοναδική κακή στιγμή του Λόρια που ήταν ο καλύτερος παίκτης πραγματοποιώντας εξαιρετικές επεμβάσεις.

Με την σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός έκανε το 3-0 στο 56’ με γκολ του Ντομίνγκεζ και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Ο Γκατούζο προσπάθησε να αλλάξει κάποια πράγματα στην ομάδα περνώντας στο παιχνίδι τους Κάλαϊτζιτς, Φερούζ ωστόσο και πάλι οι παίκτες του ΟΦΗ ήταν σε άλλο γήπεδο. Και ευτυχώς για τον ΟΦΗ που ο Γεωργιανός ήταν σε πολύ καλή μέρα – αν και τραυματίας – βγάζοντας ότι πήγαινε στην εστία του με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει (μόνο) στο 3-0.

Ο ΟΦΗ έχασε ένα παιχνίδι που θεωρούνταν… χαμένο όμως και πάλι η εικόνα της ομάδας – έστω απέναντι σε έναν θεωρητικά πιο δυνατό αντίπαλο – ήταν τέτοια που σίγουρα δεν άφησε κανέναν ευχαριστημένο. Πλέον, ο ΟΦΗ χρειάζεται άμεσα να αλλάξει πρόσωπο εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook