Έκλεισε και Μερεμπασβίλι!

Εκτός από τον Απόνιο, ο οποίος έρχεται την Δευτέρα για να ξεκινήσει προπονήσεις, παίκτης του ΟΦΗ θα πρέπει να θεωρείται και ο Γεωργιανός επιτελικός μέσος Γιόργκιι Μερεμπασβίλι.

Όπως διέρευσε από κύκλους της ΠΑΕ ο ΟΦΗ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία για δυο χρόνια με δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένονται αύριο στο Ηράκλειο.

Πιο συγκεκριμένα η κρητική ομάδα έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Antonio Caldeano Benitez (Aponio) και Giorgi Merevashvili που αναμένονται άμεσα στο Ηράκλειο για ξεκινήσουν προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Τζενάρο Γκατούζο. Ο πρώτος είναι Ισπανός μέσος, 30 ετών με πλούσιο βιογραφικό σε Μάλαγα, Σαραγόσα και πέρυσι στην Λας Πάλμας. Ο δεύτερος είναι επιτελικός μέσος, Γεωργιανός, 28 ετών, με επίσης πλούσιο βιογραφικό.

Ο Μερεμπασβίλι ξεκίνησε την καριέρα του στην Δυναμό Τιφλίδας οπού αγωνίστηκε συνολικά για 7,5 χρόνια. Το 2010 πήρε μεταγραφή για την Βοιβοντίνα όπου αγωνίστηκε εκει για 2,,5 χρόνια για να επιστρέψει το 2012 στην Δυναμό, όπου και αγωνιζόταν εκεί πριν πάρει μεταγραφή για τον ΟΦΗ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook