Τριποτσέρης: “Θα κάνουμε ταμείο στο τέλος”

Ο αμυντικός του ΟΦΗ, Θοδωρής Τριποτσέρης, σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό (0-0) τόνισε πως η ομάδα είναι προσηλωμένη στο πλάνο του προπονητή και τα κατάφερε να πάρει την ισοπαλία.

Ο παίκτης του ΟΦΗ, Θοδωρής Τριποτσέρης, σε δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports μετά την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό τόνισε πως η ομάδα είναι προσηλωμένη στο πλάνο του προπονητή και τα κατάφερε να πάρει την ισοπαλία.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός τόνισε ότι άπαντες κοιτάζουν ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι που έρχεται και τόνισε ότι η ομάδα θα κάνει ταμείο στο τέλος της χρονιάς.

Πιο αναλυτικά είπε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τρελό ρυθμό και εκατέρωθεν ευκαιρίες από τις δύο ομάδες. Μείναμε με παίκτη λιγότερο, προσπαθήσαμε για να μην χάσουμε το παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία με τον Πετρόπουλο να πετύχουμε το γκολ της νίκης, προχωράμε.

Ήμασταν προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας. Γνωρίζαμε ότι ο Πανθρακικός καιγόταν για τη νίκη, εμείς παλέψαμε μέχρι τέλους και τώρα κοιτάζουμε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι, αυτό κόντρα στην Ξάνθη.

Έχουμε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς, θα παλεύουμε ξεχωριστά κάθε αναμέτρηση και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook