Έπαιξε και… έχασε!

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με τον Πετρόπουλο, έκανε άθλια διαχείριση του υπέρ του σκορ και έχασε από την Ξάνθη κάνοντας ένα βήμα πίσω σε σχέση με την Κομοτηνή.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τον ΟΦΗ: Προηγήθηκε στο 6′ με το γκολ του Αντώνη Πετρόπουλου και ενώ όλοι περίμεναν ότι η εικόνα του θα ήταν διαφορετική, ξαφνικά… έσβησαν τα φώτα. Από το 15′ και μετά κλείστηκε μέσα στην περιοχή του, χωρίς ΣΟΒΑΡΟ λόγο, και παρά τις εντολές του Γκατούζο με αποτέλεσμα η Ξάνθη να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και να κάνει ότι θέλει μέσα φτάνοντας με μεγάλη ευκολία στην περιοχή του Λόρια.

Έτσι οι γηπεδούχοι ενώ είχαν την κατοχή της μπάλας και τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, σκόραραν 2 γκολ μέσα σε 4 λεπτά με τους Λισγάρα, Κλέιτον γυρίζοντας πλήρως το παιχνίδι και φτάνοντας στο 2-1.

Ο ΟΦΗ δεν αντέδρασε καθόλου μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ήρθε ο τραυματισμός του Μακρή για να κόψει στα δύο την μεσαία γραμμή του. Ο ΟΦΗ με την απουσία του Μακρή έχασε ανασταλτικά με την Ξάνθη να ελέγχει το παιχνίδι. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 80′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν ο Ζαρόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Ροβίθη που είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι. Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο ΟΦΗ έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Μήτσιος απέβαλε τον Τζορτζ που είδε δύο κίτρινες μέσα σε 8 λεπτά.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook