Προετοιμάζεται σαν να ισχύει η… ματαίωση της αναβολής

Και στον ΟΦΗ περιμένουν την απόφαση ΕΠΟ για το τι τελικά θα γίνει προσεχές Σαββατοκύριακο, ωστόσο προετοιμάζονται με την σκέψη οτι θα γίνει κανονικα το ματς με την Κέρκυρα την Κυριακή.

Και στον ΟΦΗ περιμένουν την απόφαση ΕΠΟ για το τι τελικά θα γίνει προσεχές Σαββατοκύριακο, ωστόσο προετοιμάζονται με την σκέψη οτι θα γίνει κανονικα το ματς με την Κέρκυρα την Κυριακή στο “Γεντί Κουλέ”.

Και ενώ το μπάχαλο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται, οι ομάδες περιμένουν τις τελικές αποφάσεις για να μάθουν αν θα παίξουν επίσημο ματς το προσεχές Σ/Κ ή αν θα μείνουν για λίγο ακόμα διάστημα χωρίς δράση.

Οι μέρες κυλάνε και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν γι΄αυτό και είναι αναγκασμένες να εντατικοποιήσουν την προετοιμασία τους ανεξάρτητα από το τι τελικά θα γίνει.

Έτσι και στον ΟΦΗ η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά με το μυαλό να είναι στραμμένο στον αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα όπου η εντός έδρας νίκη ειναι εκ των ων ουκ άνευ.

Ο Αλέξης Περογαμβράκης κάνει θεραπεία και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να επιστρέψει 100% έτοιμος και αν γίνει τελικά το ματς την προσεχή Κυριακή δεν θα αγωνιστεί. Από τον αγώνα αυτό θα λείψουν ακόμα ο τραυματίας Καλαϊτζιτς και ο τιμωρημένος Τζορτζ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook