Mε απουσίες αλλά με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα

Οι απουσίες είναι αρκετές και σημαντικές στους Ζωσιμάδες για τον ΟΦΗ, ωστόσο υπάρχει πίστη στην ομάδα για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (LIVE 17:15, Athletic Radio 104,2 και Gentikoule).

Mε αρκετές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στα Γιάννενα με τον Τζενάρο Γκατούζο να προορίζει και αρκετές αλλαγές λόγω αυτού του γεγονότος. Οι “μελανόλευκοι” πάνε στους Ζωσιμάδες χωρίς τους Περογαμβράκη, Απόνιο, Μεϊτέ, Τζορτζ και Κάλαϊτζιτς πράγμα που σημαίνει πως ο Ιταλός τεχνικός θα έχει αρκετές “ενδεκαδάτες” απουσίες.

Παρά τις απουσίες όμως η πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα δεν λείπει στον ΟΦΗ. Η ομάδα είχε την ευκαιρία να δουλέψει όλο αυτό το καιρό στην διακοπή του πρωταθλήματος, να δει τις αδυναμίες και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας περιμένουν για αλλαγή εικόνας της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι.

Η αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζεται από τους:

Λόρια, Αγριμάκης, Αρτόλα, Στάθης, Μονιάκης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μακρής, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Ραζάκ, Μεραμβιασβίλι, Πετρόπουλος, Ροβίθης, Φαζός, Κουτσιανικούλης και Φερούζ.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Περογαμβράκης, Κάλαϊτζιτς, Απόνιο, Μειτέ, ο τιμωρημένος Τζορτζ και οι Μανιδάκης, Μαραθιανός, Γιαγκιόζης, Δαμιανάκης, Μπολάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook