Μέσα ο Μεϊτέ – έξω ο Περογαμβράκης

Στην διάθεση του Γκατούζο για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη τέθηκε ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός ενώ για ακόμα ένα παιχνίδι θα μείνει εκτός ο Αλέξης Περογαμβράκης που έχει ελπίδες για να βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Η απουσία του τιμωρημένου Αντελέγιε δημιουργεί ένα σημαντικό πρόβλημα στον “Ρίνο” εν όψει του αγώνα με τον Εργοτέλη ωστόσο το ευχάριστο είναι ότι επιστρέφει ο Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ και θα δώσει το παρόν στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ο Μεϊτέ έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στον αστράγαλο και προπονήθηκε κανονικά χθες ενώ αναμένεται να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα και στις επόμενες προπονήσεις με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην αποστολή του αγώνα με τον Εργοτέλη.

Αντιθέτως, ο Περογαμβράκης θα μείνει εκτός για ακόμα ένα παιχνίδι αφού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον κρατάει εκτός δράσης από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πάντως, η κατάσταση του βελτιώνεται και υπάρχουν ελπίδες ότι θα βρίσκεται στην αποστολή του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την ερχόμενη Κυριακή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook