Η φράση «στηρίζουμε το πλάνο Γκατούζο» και οι επενδυτές – χορηγοί…

Από το πρωί έχει ξεκινήσει μια ολόκληρη φημολογία σχετικά με το “αύριο” του ΟΦΗ για ένα θέμα ιδιαίτερα σοβαρό και λεπτό. Η φράση – κλειδί στην ανακοίνωση των συνδέσμων και οι επαφές με την Ιταλία.

Η είδηση του sport24.gr περί “αλλαγής σελίδας στον ΟΦΗ” έχει κάνει τον γύρο της Κρήτης και όπως συνήθως γίνεται, αναδημοσιεύτηκε από διάφορες ιστοσελίδες του Ηρακλείου, δίχως ωστόσο να έχει γραφτεί κάτι παραπάνω για να ενημερωθεί ο κόσμος.

Όλα ξεκινούν από την χθεσινή ανακοίνωση των συνδέσμων με μια πρόταση που έχει… αρκετό “ζουμί”: “ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ τον προπονητή Κ. Γκατούζο και τις επιλογές του,καθώς και το πλάνο του για το μέλλον της ομάδας”. Η φράση “το πλάνο του για το μέλλον της ομάδας” έρχεται ως συνέχεια της συζήτησης που έγινε την Δευτέρα στο ΒΑΚ μεταξύ του Τζενάρο Γκατούζο και των μελών του συνδέσμου “Snakes 4” αφορούσε και το… αύριο του ΟΦΗ. Βάσιμες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο “Ρίνο” αποκάλυψε στους οπαδούς που βρέθηκαν στο “Βαρδινογιάννειο” ότι βρίσκεται σε επαφές με Ιταλούς επιχειρηματίες προκειμένου να επενδύσουν στον ΟΦΗ με την μορφή χορηγίας και κατά συνέπεια θα μπει στα ταμεία της ΠΑΕ ένα πολύ σεβαστό ποσό. Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι ο χρόνος θα δείξει το μέλλον αυτής της ιστορίας και κατά πόσο στέκει αυτή η ιστορία. Το σίγουρο είναι ότι μια τέτοια εξέλιξη θα άλλαζε το μέλλον του ΟΦΗ και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook