Ντέρμπι ουσίας και ψυχολογίας…

Καθοριστικής σημασίας είναι το σημερινό Ηρακλειώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε ΟΦΗ και Εργοτέλη (LIVE 19:30, Athletic Radio 104,2) με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την νίκη που θα τους δώσει ώθηση για την συνέχεια.

Το πιο σημαντικό έως τώρα, και μέχρι το επόμενο, ματς στο φετινό πρωτάθλημα δίνουν ΟΦΗ και Εργοτέλης σήμερα (LIVE 19:30, Athletic Radio 104,2) στο “Γεντί Κουλέ” στο πλαίσιο της εξ αναβολής 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Οι δύο ομάδες “καίγονται” για το τρίποντο που θα τους δώσει ώθηση για την συνέχεια αφού έχουν μείνει πίσω στην βαθμολογία.

Είναι το 13ο ντέρμπι στην μεγάλη κατηγορία με τις δύο ομάδες να προέρχονται από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτέλεσματα και αγνοούν την νίκη για αρκετές αγωνιστικές.

Ο Γκατούζο επέλεξε για το σημερινό ματς τους: Λόρια, Αγριμάκη, Φαζό, Μεϊτέ, Στάθη, Μονιάκη, Τριποτσέρη, Αρτόλα, Μακρή, Λαμπρόπουλο, Ραζάκ, Απόνιο, Κουτσιανικούλη, Πετρόπουλο, Τζορτζ, Ροβίθη, Μιλιάζες και Μερεμβιασβίλι.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Περογαμβράκης, Κάλαϊτζιτς, ο τιμωρημένος Αντελέγιε και οι Μπανούσης, Μανιδάκης, Μαραθιανός, Δαμιανάκης, Μπολάκης, Γιαγκιόζης και Φερούζ.

Ενώ ο Δερμιτζάκης, που επιστρέφει στο “Γεντί Κουλέ” μετά από 13 μήνες όταν και έφυγε από τον ΟΦΗ, θα έχει στην διαθεσή του τους: Τσέρνι, Καβουσάκη, Πίτσο, Μέγι, Καζναφέρη, Μπαμ Μπαμ, Γιοβάνοβιτς, Μπογκντάνοφ, Γιουσούφ, Τζανακάκη, Κοζορώνη, Μπουρσέλη, Παμλίδη, Λυκογιάννη, Γκέντσογλου, Λεονάρντο, Νόσκοβιτς, Ρέντζα, Χαντί και Μπρούνο. Eκτός έμεινε ο Βλαχοδήμος που δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα και μετά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Απόστολος Αμπάρκιολης του συνδέσμου Καβάλας

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook