Θέλει να πιάσει… 13άρι

Nα… ξεκολλήσει από τους 10 βαθμούς θέλει ο ΟΦΗ στο σημερινό ματς με τον συντοπίτη Εργοτέλη, στην επιστροφή του στο “Γεντί Κουλε” μετά από τις 26 Οκτωβρίου.

Μετά από παραπάνω από ένα μήνα το «Γεντί Κουλέ» ανοίγει τις θύρες του για το σημερινό σούπερ ματς του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη.

Οι “ασπρόμαυροι” έχουν να παίξουν στην φυσική τους έδρα από τις 26 Οκτωβρίου και το άτυχο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (2-3) ενώ αγνοούν το “τρίποντο”στο πρωτάθλημα από το εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό (στις 19 Οκτωβρίου).

Ο ΟΦΗ έχει κολλήσει στους 10 βαθμούς μετά την ισοπαλία στην Κομοτηνή και προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες με Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει την νίκη για να πιάσει… 13άρι στην βαθμολογία. Και μετά ακολουθεί το ματς με τον Λεβαδειακό την Κυριακή και πάλι στο “Γεντί Κουλέ”.

Θα παρουσιαστεί «λαβωμένος και πάλι αφού ναι μεν επιστρέφει από τιμωρία ο Τζορτζ και από τραυματισμό οι Μεϊτέ και Απόνιο αλλά ο Ιταλός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Περογαμβράκη και Κάλαϊτζιτς που είναι τραυματίες και στον Αντελέγιε που είναι τιμωρημένος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook