ΛΥΤΡΩΣΗ στο 95′!

Στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ο Μιλιάζες με πέναλτι χάρισε στον ΟΦΗ τη νίκη – ΧΡΥΣΑΦΙ για την συνέχεια του πρωταθλήματος!

Ο Γκατούζο ξεκίνησε με την ίδια ενδεκάδα κατά τα 9/11 σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα με τον Ιταλό να τοποθετεί τον Μερεμπασβίλι πίσω από τον Τζορτζ που επανήλθε στην 11αδα μετά την απουσία του από το προηγούμενο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι σε σχέση με το ματς κόντρα στον Εργοτέλη, παίρνοντας την κατοχή της μπάλας που έφτασε να είναι στο 64%. Ωστόσο παρά το γεγονός ότι είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού με τον Εργοτέλη να μένει πίσω, δεν υπήρξε κάποιο απτό αποτέλεσμα. Το πρώτο ημίχρονο πέρασε… απαρατήρητο για τον κόσμο που δεν είδε τον ΟΦΗ όπως θα τον περίμενε – ειδικά μετά από όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Ο Εργοτέλης απείλησε μόνο μέσα από τα στημένα του Κοζορώνη και περιορίστηκε στο να περιμένει τον ΟΦΗ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ μπήκε πάλι πιο δυνατά ωστόσο δεν είχε και πάλι ουσία στο παιχνίδι του ενώ ο Γκατούζο έκανε πιο επιθετική την 11αδα περνώντας στο παιχνίδι τον Πετρόπουλο όμως και πάλι δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα. Το δεύτερο 45λεπτο πέρασε χωρίς κανένα αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ να μην έχει καμία ουσία, και όλους να… μένουν στα λόγια για αντεπίθεση. Την μεγαλύτερη ευκαιρία ο ΟΦΗ την έχασε στο 94′ με τον Τσέρνι να λέει όχι στην κεφαλιά του Τζορτζ διώχνοντας σε κόρνερ την μπάλα.

Και η λύτρωση ήρθε στο τελευταίο δευτερόλεπτο με τον Χαντί να ανατρέπει τον Μερεμπασβίλι, ο Αμπάρκιολης έδωσε το πέναλτι και ο Μιλιάζες έδωσε στον ΟΦΗ μια τεράστια, από βαθμολογικής πλευράς, νίκη!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook