Mε πάθος για το 2Χ2

Τη νίκη που θα του δώσει βαθιά ψυχολογική ανάσα ψάχνει απέναντι στον Λεβαδειακό ο ΟΦΗ (LIVE Athletic Radio 104,2 και Gentikoule), ο οποίος θέλει το 2Χ2 για να ανασάνει ακόμα περισσότερο.

Η πολυπόθητη νίκη ήρθε για τον ΟΦΗ κόντρα στον Εργοτέλη, όμως για να έχει αντίκτυπο, θα πρέπει να έχει και συνέχεια κάτι που γνωρίζουν καλά στην ομάδα που θα επιδιώξουν το 2Χ2 απέναντι στον Λεβαδειακό.
Οι απουσίες δεν λείπουν για ένα ακόμα παιχνίδι για τον Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος κάνει τα σχέδια του για την σημερινή αναμέτρηση χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτά οι τραυματίες Περογαμβράκης, Κάλαϊτζιτς, Ραζάκ και  Απόνιο
 
Την αποστολή του ΟΦΗ για το σημερινό παιχνίδι απαρτίζουν οι: Λόρια, Αγριμάκης, Φαζός, Μεϊτέ, Στάθης, Μονιάκης, Τριποτσέρης, Αρτόλα, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Μπανούσης, Αντελέγιε, Κουτσιανικούλης, Πετρόπουλος, Τζορτζ, Ροβίθης, Μιλιάζες και Μερεμβιασβίλι.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Περογαμβράκης, Κάλαϊτζιτς, Ραζάκ, ο Απόνιο που στην σημερινή προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και οι Μανιδάκης, Μαραθιανός, Δαμιανάκης, Μπολάκης, Γιαγκιόζης, Φερούζ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook