Με το… μαχαίρι στα δόντια

Ο ΟΦΗ θέλει να… ρεφάρει την ήττα από τον Λεβαδειακό και αν και λαβωμένος πάει αποφασισμένος για την νίκη στην Ν. Σμύρνη, την ίδια ώρα που η πρόταση των Ιταλών επιχειρηματιών για να αναλάβουν την ομάδα φαντάζει ως μονόδρομος.

Την ήττα από τον Λεβαδειακό θέλει να.. ρεφάρει στο ματς με τον Πανιώνιο στην Ν. Σμύρνη την προσεχή Κυριακή, ενώ στο εξώ αγωνιστικό κομμάτι η πρόταση των Ιταλών επιχειρηματιών για να αναλάβουν την ομάδα φαντάζει ως μονόδρομος.

Τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, θα απουσιάσουν οι Τριποτσέρης – Περογαμβράκης – Μιλιάζες – Ραζάκ – Κουτσιανικούλης – Καλαϊτζιτς και “παίζεται” η συμμετοχή των Αρτόλα και Απόνιο, αναγκάζουν τον Γκατούζο να ανακατέψει την… τράπουλα σε ένα ακόμα ματς.

Ο αγώνας με τον Πανιώνιο είναι έξι βαθμών αφού η ομάδα της Ν. Σμύρνης είναι μία από αυτές που θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, γι αυτό και στον ΟΦΗ είναι αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο που θα ανεβάσει την ομάδα από κάθε άποψη.

Χθες, Τρίτη, υπήρξε ρεπό, ενώ σήμερα, Τετάρτη, θα γίνει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα.

Την ίδια ώρα στο διοικητικό μέτωπο, όπου επίκεινται εξελίξεις, η πρόταση των Ιταλών επιχειρηματιών φαντάζει ως μονόδρομος.. σωτηρίας για τον ΟΦΗ αν και υπάρχει ένα θολό τοπίο σχετικά με τις μετοχές, που πρέπει πάντως να ξεπεραστεί για να έχει “χάπι εντ” η υπόθεση της αλλαγής σελίδας της Κρητικής ομάδας με τις τελικές εξελίξεις να αναμένονται προσεχώς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook